Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Veel gestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen:

Q1 - Hoe werkt deze website?

Q2 - Waarom zou ik mijn visreis bij TL reserveren?

Q3 - Is Tight Lines een officieel reisbureau?

Q4 - Kan ik bij Tight Lines uitsluitend visreizen reserveren?

Q5 - Hoe gaat een boeking in zijn werk?

Q6 - Waarom moet ik al die formulieren invullen?

Q7 - Geeft Tight Lines Visreizen reisgarantie in geval van faillissement?

Q8 - Kan ik Tight Lines ook bezoeken?

A1 - Aan de linkerzijde ziet u in de menu's de programma's die wij aanbieden. Zodra u deze opklikt verschijnt een sub-menu met gedetailleerde informatie

A2 - Het zijn vaak de details die beslissen of een visreis succesvol wordt of onverhoopt eindigt in een teleurstelling. Een visreis maakt men in de regel 1x per jaar, dan moet het goed geregeld zijn. Wij kennen iedere bestemming persoonlijk en hebben de meeste ervan zelfs meerdere malen bezocht. Daarbij hebben wij geleerd over de valkuilen die kunnen ontstaan als men de weg niet kent. Wij hebben door de jaren een selectie  gemaakt van bepaalde accommodatie, boten en schippers. Met behulp van deze kennis zullen wij u waar mogelijk adviseren uw reis zo optimaal mogelijk  te laten verlopen.

A3 - Ja, het verzorgen en organiseren van visreizen is onze ‘core business’.  Bovendien houden wij ons hier als een van de weinige aanbieders in Nederland full-time mee bezig. Dit houdt voor u in dat wij snel en efficiënt op  uw aanvraag kunnen reageren.

A4 - Nee. Door onze samenwerking met gerenomeerde touroperators kunnen wij eveneens zonvakantie's, autovakantie's, bungalows door heel Europa en zelfs wintersportreizen aanbieden. Hierbij verlenen wij speciale kortingen die afhankelijk van de bestemming zelfs kunnen oplopen tot 5% per persoon

A5 - U stuurt ons een offerteaanvraag. Op basis daarvan doen wij u een passend  voorstel. Na uw schriftelijke goedkeuring zullen wij u verzoeken het  betreffende reserveringsformulier in te vullen. Pas na ontvangst hiervan is uw aanvraag officieel en wordt de boekingsprocedure in werking gezet.

A6 - Onduidelijkheid schept fouten en fouten hebben helaas vaak vervelende en  soms zelfs financiële consequenties. Het is daarom zowel in uw als ons  belang dit zoveel mogelijk  uit te sluiten.

A7 - Ja. Tight Lines is lid van het GGTO Garantiefonds (lid 1347) en bij boeking ga je gegarandeerd op reis. De Stichting GGTO is een Garantiefonds vergelijkbaar met de SGR,  maar dan voor kleine gespecialiseerde touroperators.
Dit garantiefonds garandeert u de teruggaven van vooraf betaald reisgeld in geval van financieel onvermogen van aangesloten organisaties. Meer informatie over de GGTO is te vinden op stichting-ggto.nl

A8 - Jazeker, dit kan plaatsvinden bij Ahoy Hengelsport in Rotterdam. Overigens kan een bezoek uitsluitend plaatsvinden na het maken van een afspraak.

Nieuwsbrief ontvangen?

Couldn't find list with id : 93cd8c6d39
475944
Vandaag327
Gisteren402
Deze_Week2609
Deze_Maand9556
Alle Dagen475944