Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

KAAP VERDIE Fogo

Een van de zuidwestelijke eilanden van de Kaap Verdische eilanden is Fogo, ook wel bekend als 'The Rock'. De grootste blikvanger van het eiland is de 2829 meter hoge (actieve) vulkaan Pico de Fogo.

Het verhaal wil dat de haaien tot Fogo worden aangetrokken door de vulkanische activiteit. Zeker is in ieder geval dat dit het Mekka is voor hen die daadwerkelijk een grote haai op hun naam willen zetten.

Al vlak uit de haven liggen snelle rovers op de loer; wahoo en scholen jacks, tonijn en blauwe marlijn. Het relatief ondiepe plateau heeft een enorme aantrekkingskracht op haaien. De kans hier een verpleegsterhaai, zijdehaai, duskyhaai of een enorme tijgerhaai te haken is dan ook zeer reƫel.

Andere uitdagingen zijn nachtvissen op zwaardvis, maar ook jigging op grote groupers, tonijn en amberjack.

Wat zegt Tight Lines over Fogo?
Sportvissen op Fogo in zondermeer een avontuur op zich. De kans op het vangen van een werkelijk grote vis is hier zeer aanwezig. De altijd enthousiaste Capt. Morten Vincent zal zich daartoe tot het uiterste inspannen. Nachtleven is niet aanwezig op Fogo, dit is een VISbestemming!
reserveerreis24  offerte


 

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Email address:

Voornaam:

Achternaam:


369815
Vandaag109
Gisteren524
Deze_Week2187
Deze_Maand9333
Alle Dagen369815