Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

INDIA Uttarakhand


In het uiterste noorden van India, pal aan de voet van de Himalaya maakt u kennis met een de sterkste riviervissen, de Golden Mahseer. Voor vele sportvissers is dit de ultieme droomsportvis en niet zonder reden!

Deze vis houdt zich graag op in de hard stromende rivieren als de Saryu en de Mahakali, de laatste vormt over bijna 200 kilometer de grens tussen India en Nepal.

Mahseervissen is absoluut een uitdaging; het woeste leefgebied van deze vissoort maakt dat van uw capaciteiten het uiterste gevergd zal worden, ongeacht of u spinvisser of vliegvisser bent.

Een andere bewoner van de Himalaya rivieren is de meervalsoort Goonch. Tot op heden hebben slechts weinigen serieuze pogingen op deze vissoort ondernomen. Volgens de locals moeten er echter genoeg zitten, een uitdaging voor de echte pioniers! 

Op de rivieren zijn zowel op de Saryu als de Mahakali meerdaagse boottrips, stroomafwaarts rafting met rubberboten. informeer maar naar de mogeljikheden.

Wat zegt Tight Lines? Vissen op mahseer is een pure jongensdroom; u geniet hier tevens van een uitstekende organisatie en een adembenemend natuurschoon. Voor de echte puristen welhaast een must-do!
 

reserveerreis24     offerte

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Couldn't find list with id : 93cd8c6d39
461594
Vandaag1
Gisteren357
Deze_Week358
Deze_Maand7308
Alle Dagen461594