Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Costa Rica

Pure Vida in Costa Rica, deze locatie in het noordwesten voldoet in ieder geval een alle kenmerken.  De plek staat bekend als uitstekende surfbestemming met de daarbij behorende relaxte sfeer en bovendien een fantastische visserij.

Met de drop-off op slechts 6 mijl uit de kust is ver uitvaren als op vele andere bestemmingen wel het geval is hier niet noodzakelijk. Al op betrekkelijk korte afstand van de kust bevindt zich de plek waar u pelagische vissoorten als zeilvis, blauwe- gestreepte en zwarte marlijn, evenals wahoo, dorado, geelvintonijn kunt verwachten.


De kustlijn is vergeven van de riffen, het leefgebied van soorten als roosterfish, cubera snapper en amberjack, maar ook andere snelle rovers als needlefish, jack crevalle en horse-eye jack pakken hier graag de popper of de jig. Daarnaast biedt de nabije rivier biedt volop mogelijkheid voor grote snook. Meer dan genoeg variatie!

Uw verblijf is een studio/appartement gelegen op een klein parkje geheel in junglesfeer, compleet met brulapen, hagedissen, neusberen en prachtige tropische vogelsoorten. Het plaatsje zelf biedt een keuze uit diverse ontbijtgelegenheden en restaurantjes, uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw eigen inkopen te doen in de lokale supermarkt.

Wat zegt Tight Lines? Een absolute aanwinst binnen ons programma met een goede en gevarieerde visserij. De boten zijn in vergelijking met andere bestemmingen zeker betaalbaar en de Engels sprekende crew is vriendelijk en behulpzaam.
Nieuwsbrief ontvangen?

Email address:

Voornaam:

Achternaam:


400793
Vandaag15
Gisteren316
Deze_Week1098
Deze_Maand7540
Alle Dagen400793